torsdag 15 december 2011

Tankar, tankar, tankar...

Så var det en lång uppehåll. Just nu känner jag att det är dags att dela av mig lite känslor som pågår i mitt huvud just nu.

Jag kom ihåg två personer som har en otrolig viktig plats i mitt liv och jag kan ej glömma de. Första person är tyvärr inte bland de levande och hon var min ögonsten. Min bästa vän, första person som lagt grund i mitt kristna liv. Hon var min farmor och därför kan jag också kalla henne min andra "mamma". Idag efter lång tid (fast jag kommer ihåg henne mer eller mindre varje dag) tänkte jag på henne och allt det goda hon hade gjort för mig. Saknar henne även nu efter 5,5 år. Det är oehört svårt att inte gråta som en liten flicka. Det gör ont i hjärtat i själen i tankar i kroppen. Men hon är med mig i mina tankar.

Andra personen...jag trodde att jag glömt, men idag kom det tillbaka. Fattar inte varför men på något sätt kan jag förstå. Någon som har eller haft plats i ditt liv någon gång, kan inte försvinna därifrån hur än man försöker. Det är omöjligt och den ska inte heller försvinna helt och hållet. Denna person kommer alltid att ha en speciell plats i mitt liv. Medan jag tittar på gammla bilder som påminner mig om goda tider (när jag var som mest glad), kommer alla dessa tankar och känsor tillbaka, fast jag hade aldrig något bra av alla dessa tankar. Jag vet allt detta men iaf kan inte sluta tänka och den person kommer alltid bli en speciell gäst i mitt hjärta, fast inte på samma sätt som förut.

Livet är inte alltid lätt. Ingen har lovat att det kommer bli lätt. Men livet är vackert hur än det ser ut just nu. Det är som en ros. Rosen består av inte bara blad och nice döft, den har också törn. Idag fick jag tänka så här. Jag befinner mig någonstans mitt i eller i slutet av törnen, snart kommer jag till bladen och där kommer jag känna det ljuva döften som uppfyller livet med allt det bästa som Gud har skapat. Ljuset kommer alltid i slutet av tuneln. Glädje kommer efter sorg. Det är inte alltid lätt att tänka possitivt men det är lätt att kasta alla dina bekymmer på den som är stark och har makt över alla bekymmer. Jag gör det varje dag och tror och hoppas på att Han ska hjälpa mig genom det svåra tiden. Och när det gäller personen ovan jag ber av hela mitt hjärta: GUD beskydda och välsigna honom med all det goda från dina välsignade förråd. Amen!
It's all for now people. See you next time. Peace!!!

Inga kommentarer: