fredag 7 november 2008

Det va ju dags faktisk

Nu sitter jag i det skönaste soffan i världen. Ja, det va länge sen jag var hemma hus mina föräldrar i Stockholm, så nu var det dags faktisk. Just nu tittar vi på Idol 2008 och jag kan verkligen säga att jag är överraskad att Lars va så duktig ikväll. Ni vet ju att jag tycker inte om Lars, men ikväll har jag inget ord som jag kan säga emot honom. Så grattis Lars.
Justte, jag gjorde mitt andra prov på Humanities idag och jag klarade det. Kan ni fatta det? Hallelujah. Om jag är helt ärligt så trodde jag absolut inte att jag kommer att klara det. Som sagt förut, jag har tappat intresse för all plugg och sånt, och ville inte plugga så mycket för att jag ville inte bli besviken om jag misslyckas enu en gång, men det här gången va det en trevligt överraskning. Hade bara fem fel av tjugo frågor. Så jag var glad.

Nu ska jag ta det lugnt i två dagar och inte göra något alls. Ska bara läsa dessa böcker som jag har lånat från stadsbibliotek och hade inte så mycket tid att läsa. Nu ska jag bara njuta och umgås med mina underbara föräldrar. Det var ett tag sen.

O, japp vill bara påminna er att det är fars dag nu i helgen så glöm inte det. Själv köpte jag åt min pappa en jätte fin ljus blå jumper på dress man och den passar honom jätte bra ;)

Okej nu måste jag sluta. Ska fortsätta titta på Idol. Och just nu är det reklamer som vanligt, men jag ska försöka hålla mig vaken och det är ju jätte svårt i det här soffan. Ni få ha det så bra och vi hörs igen imorgon. Njut av helgen.

Kramar från den sköna soffan ;)