onsdag 5 november 2008

Tårar, tårar, tårar :'(

Känns som att mitt huvud kommer att explodera. Har sådant huvudvärk. Vet inte vad händer med mig nu för tiden. Har ingen vilja för något alls. Försöker plugga men det funkar inte, försöker träna men det funkar inte heller, försöker umgås men det känns ändå som att jag är ensam. Det känns som att vissa vänner försöker undvika mig, men jag vet att det är bara känslor och de känslor ska jag försöka undvika.

Saknar min farmor. Hon va min bästa vän. Grät som en galning igår. Hon förstod mig bäst av alla och det var bara hon som alltid hade rätt svår för att hjälpa mig. Och mina kinder är blötta även idag. Det rinner bara som flodar från mina ögon. Jag vet att hon kommer inte tillbaka, jag vet att hon kan inte ge mig tips, jag bara vet att en dag jag kommer att träffa henne, men tills dess har jag inte min bästa vän bredvid mig. Två och ett halvt år har gått men saknaden i hjärtat är bara större och större. Och nu när jag behöver henne som mest hon är inte här. Oh jag kan inte skriva. Förlåt mig. Tårar rinner hela tiden. Och det här är inte bra start på dagen, men vi är svaga ibland och jag gillar inte att spela nåt annat. Jag vill inte ha en mask på ansiktet och spela glad och som att allt är bara bra och prefekt. Jag är ärlig och har jätte svårt att dölja det jag känner. Fast ibland skulle jag vilja att det är lite anorlunda.
Farmor vila i fred. Älskar dig.

1 kommentar:

Mijjan sa...

Ps 56:9 Du håller räkning på mina flyktdagar. Samla mina tårar i din skål, de står ju i din bok.

Ps 116:8 Du har räddat min själ från döden, mitt öga från tårar, min fot från fall.

Ps 126:5 De som sår med tårar skall skörda med jubel.

Jes 25:8 Han skall för alltid göra döden om intet. Herren HERREN skall torka bort tårarna från alla ansikten, sitt folks vanära skall han ta bort från hela jorden.

Klag 1:16 Därför gråter jag, mina ögon flödar av tårar. Ty fjärran ifrån mig är den som kan trösta mig och vederkvicka min själ

2 Tim 1:4 När jag kommer ihåg dina tårar, längtar jag efter att få se dig igen för att bli uppfylld av glädje.

Upp 7:17 Ty Lammet som står mitt för tronen skall vara deras herde och leda dem till livets vattenkällor, och Gud skall torka bort alla tårar från deras ögon."

Upp 21:4 Och han skall torka alla tårar från deras ögon. Döden skall inte finnas mer och ingen sorg och ingen gråt och ingen plåga. Ty det som förr var är borta."

Herren ser dig Milijana!