lördag 22 november 2008

Ännu en tjej kväll

Så va det dags för ännu en tjej kväll. Igår kväll satt jag med Josefine och Rebecca och tittat på en typisk tjej film : "Stålthet och fördom" -Jane Austen. Den var så bra, såååå bra. Vi satt och tittade på den till halv två på natten. Så det va inte så mycket sömn för mig inatt, men det är helt okej.

Idag hade jag ännu en tjej kväll och vi hade så roligt. Det här gången hade vi en Mary Kay kväll. Min kära vän Melissa har visat oss det bästa sättet hur man sminkar sig och tar hand om sin hud. Det va väldigt bra men samtidig tycker jag att det var dyrt . Jag menar när man jobbar bara 50% och har inte så stor lån, och om man är till och me student så är det verkligen inte så mycket att snacka om. Hehe... Men kul hade vi tillsammans och skrattat ordentligt. Kände faktisk att det var dags att ta det lite lugnt och spendera lite mer tid med sina vänner och bara relaxa. Inga studier, inget jobb, inga bekymmer alls. Det är bara att njuta och njuta. Livet är så underbart och man måste leva det fullt. Och imorgon fortsätter min lugna helg. Det blir kyrkan på morgonen (som vanligt), och sen ska jag ha mina närmaste vänner och familj här hemma. Ska fira min födelsedag. Ville faktisk inte ha nån fest, men det var många som tjatade hela tiden att jag bara måste ha det. Så till slut gav jag upp och bestämt mig att bjuda några vänner. Så vi få se hur det kommer att bli imorgon.
Okej nu ska jag gå och lägga mig, men först ska jag ta bort make-up. Det känns som att jag har 10 kg smink på ansikte. Jag som alltid sminkar mig fort och så lite som det bara går. Men ikväll vågade jag pröva lite nya saker ;) Okej ni få ha det så trevligt, och sov gott.

1 kommentar:

Katarina sa...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!!!!!
Nu börjar du bli en stor flicka!
=)
Hoppas att du får en underbar dag och att du inte blir alltför gammal och trött tills på måndag, när jobbet och jag väntar på dig!!
Du är en fantastisk tjej Millan, är glad att "ha" dig!!
Kramar i masssor från Bossen!