fredag 12 september 2008

Fredag igen

Nu är det fredag igen. Jossefine har gjort pannkakor eller plättar som de säger på norrländska ;) Hon försökte vända de typ slänga de i luften.... Ah ni förstår iaf vad jag menar. Jag skulle ta kort på henne när pannkaka var i luften men aldrig lyckades . Men jag lyckades ta kort när hon tappat pannkaka på golvet ;) Det var det ända gången hon tappat det och jag lyckades få bild på just denna stunden. Vi hade kul tid tillsammans. Jossefine, Dan och jag hade bara skoj och skratt. Haha... Iaf jag fryser så mycket , har lite ont i halsen och drycker te just nu. Vill inte bli förkyld. Jag få inte bli förkyld, annars jag vet inte hur mina mattanter (jag är en av de) klara sig utan mig. Så Kattis och Hunny bunny om ni läser det här ska ni veta att jag tänker inte lämna er hehe. Ni få stå ut med mig en lång tid ;) Och vad ska man göra en fredag kväll som denna? Svaret är "Gå på ungdoms möte." Jag ska själv gå med Jossie och Dan. Känner mig som en mamma till alla de unga där, men iaf de behöver mammor som kan bara vaka över de. Jag har koll på mina ungdomar. Har ansvar för de. Jag är ju mattant right. Så, nu måste jag gå. Ha det så bra alla glada och positiva människor. Och vi hörs snart igen.

2 kommentarer:

katarina sa...

Du får väl smita in på kontoret och ta lite av HunnyBunnys krumelurpiller...så du inte blir förkyld!!Dom hjälper iallafall mig, när det blir lite snuvit!
Trevlig helg!!
Kramisar Bossen!

Milijana Trajkovic sa...

Hehe vet inte vilka de är men ska ta nån alvedon så blir det bättre. Trodde att det var bara igår men det känns än idag. Konstig känsla i halsen, men det blir bättre tills på måndag. Hoppas det iaf.
Kram på dig också.