tisdag 9 september 2008

Trött

God kväll kära folk!

Jag var så trött de senaste dagarna att jag orkade knappt göra något. Idag mådde jag så där. Inte riktig så som jag brukar men, man ska inte klaga eller hur? Jag har inte varit på gym i några dagar men idag efter fem långa dagar var jag på plats igen. Trodde inte att det var möjligt att man kan tappa kondition så fort, men jag ger aldrig upp. Jag kämpade tills jag inte längre kunde stå på fötter hehe. Nej då, men iaf jag satsade allt jag hade. Så idag valde jag kondition träning. Jag kom precis hem, åt lite mat och nu tycker jag att det är dags att skriva något.
Innan jag gick till gymmet hade vi underbart Chapel kl.13 och efter det skulle jag läsa på biblan tänkte jag. Men där har vi bara en kopia av boken jag behövde, och så typisk det var någon som tog den. Hmm, vad ska man göra då? Försöka läsa något annat? Neä.. Jag ringde mamma istället och pratat med henne lite grand. Jag tycker verkligen att det är jätte viktig att ha en bra kontakt med sina föräldrar. För mig mina föräldrar och min bror betyder oerhört mycket. De är mina bästa vänner och jag är så tacksam att de finns i mitt liv. Så mamma, pappa och Misha om ni läser det här vill jag bara säga att jag älskar er så mycket, mer än ni kan ana.

Vill bara uppmana er att respektera och älska era föräldrar medan ni har chans för det. Vakna inte för sent och ondgör. Då är det sent. Så, om du inte bor med dina föräldrar, då tycker jag att du skulle fatta ett beslut, här och nu, att ringa dina föräldrar varje dag. Det behöver inte vara länge. Det räcker med bara: ”Hej, läget?” Både de och du kommer att vara glada, det lovar jag. Men okej, jag ska inte tjata på er så mycket ;) Ni har ju fri vilja och det är ni som fattar beslut för er själva. Ni få ha en trevligt kväll. Själv ska jag vila lite grand och försöka somna tidigare (senast kl. 22). Det var för många sena kvällar för mig nu för tiden, men nu ska jag ändra på denna vana. Man måste orka jobba nästa dagen. Så, god natt och ha det bra.

7 kommentarer:

Danjakob sa...

Bra skrivet om föräldrarna

milijana sa...

Tack ;)

Katarina sa...

Ja gå och lägg dig i tid!!Annars kommer dina andra tre mammor att bråka på dig!!
Kram från bossen!!

Anonym sa...

Välkommen till blogg världen!!

Mycket kärlek / Jonas
(det är ju kärleksfullt blogg :)

Milijana Trajkovic sa...

Tack Jonas. Det är trevligt att du också kom förbi.

Kattis jag säger bara hehe ;)och jag älskar dig.

Hannah sa...

wow, ringa varje dag :P
Jag får börja värma upp lite nu redan då =)

Fin blogg!

Milijana Trajkovic sa...

Hehe, tack Hannah.