onsdag 22 oktober 2008

Ah... huvudvärkAh vilken huvudvärk. Den går bara inte över. Jag har haft huvudvärk i två dagar och jag har ingen aning varför. Tänkte om jag tränar och ta en cykeltur i friska luften så kommer det att gå över, men nej tyvärr. Kunde inte träna ordentligt och huvudvärken är fortfarande här. Att känna sig totalt tomt på insidan och man kan inte alls tänka. Då är det bara att lyssna på vad andra säger och bara göra på det sättet. Nu för tiden vill jag bara vara ensam ett litet stund, men aldrig lyckas med det. Bor med 5 andra i huset, jobbar med massa människor varje dag... Det skulle vara fantastisk om jag fick vara ensam i en timme åtminstone. Men sånt är livet. Man måste acceptera det som det är.
På jobbet var det ganska okej även om vi hade pannkakor till lunch. Barn var otrolig söta och trevliga. Ibland brukar jag vara ganska sträng men de senaste dagar kände jag, nej nu måste jag vara trevligare och låta de göra som de vill. Så idag kom många och frågade om de får mer, och jag sade "ja". De var så glada och upprepade att jag är så snäll. Det är kul att de tycker så. Ibland känner jag mig som en sur och elak mattant, men man måste ju vara det ibland så att det kan räcka åt alla. Men det är alltid roligt när man ser att de bryr sig och att de tycker att man är snäll ;)
Oh kära nån jag kan inte skriva mer. Huvudvärken tillåter inte :( Ni få ha det trevligt och jag ska ta det lugnt och vänta på min bror och svägerska att komma. Vi ska äta pannkakor, och efter det ska jag försöka undvika pannkakor. Här i huset vi äter pannkakor ganska ofta och det är inte så bra, men gott är det ;) Så efter idag inga mer pannkakor på ett tag.
Ha det bra allihopa.

Inga kommentarer: