tisdag 7 oktober 2008

Just nu gav jag upp

Det här gången tog det längre tid att fatta DET ÄR INGENTING FÖR DIG!!!! Men just nu har jag beslutat att det är över och det kommer aldrig mer att plåga mig. Jag ska aldrig mer tänka på det och aldrig mer hoppas för något som ändå aldrig kommer att ske. Det få räcka och jag fick noggggggggg. Nu är jag i stort sätt bara arg på mig själv att det tog sååå lång tid att inse nåt som var framför min näsa så lång tid men ändå såg jag inte eller ville inte se det. Hur kan man vara så förblindad och tro på sina känslor. Snälla folk: TRO ALDRIG PÅ ERA KÄNSLOR de alltid ljuger. Jag har varit flera gånger i liknande situationer och ändå verkar det att jag har inte lärt mig någonting än. Gör inte samma misstag som jag. Bespara dig onödig sorg. Jag är inte ledsen men jag är mest arg på mig själv just nu. Det kommer att gå över jätte fort det vet jag men just nu skriver jag bara det första som kommer in i mina tankar. Så ni ser att ingen är perfekt. Jag är den sista som kan räcknas i perfekta människor. Men jag försöker i alla fall vandra på rätt väg. Nu måste jag tyvärr sluta eller det är eran tur att jag slutar. Det är bättre att inte säga något, än att säga massa oviktiga och till och me duma saker.
Skött om er och vi hörs.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror visst att man skall lyssna på sina känslor! Man skall inte blint följa dem och snubbla för första bästa känsla som känns bra. Men jag tror man skall lyssna på dem, inte blint följa dem men heller inte stöta bort dem, låtsas som de inte finns.
Man måste få sörja ibland. Hela livet kommer man att göra fel saker ibland. Men det är inte farligt :)

Jag har hittat världens bästa kille som jag skall gifta mig med i sommar!!! Jag var inte säker på vare sig mina eller hans känslor när vi började lära känna varandra. Men när han berättade för mig att han var kär i mig, då insåg jag att: ja, det är honom jag skall dela resten av mitt liv med! Allt jag känt för honom, det är verkligen kärlek!
Det har inte alltid vart lätt sen dess, men då bestämde jag mig att han skall jag dela resten av mitt liv med!
Och det står jag fortfarande fast vid :) Kommer alltid att göra!!!!

Lycka till och Gud välsigne Dig!
Ps 121

Milijana Trajkovic sa...

Tack för din kommentar. Det hjälper jätte mycket. Jag är glad för din skull. Lycka till me allt och ha en underbar bröllop ;)
Kramar

Anonym sa...

Tack :D och lycka till med allt du med!